Expres turnaj Most

Souběžně s MČR se hrál doprovodný turnaj pro náhradníky, doprovod a místní hráče. Turnaj,kategorie expres, se započítává do ČP2018. Turnaje se zúčastnilo 20 hráčů a hráček. Více než polovinu startovního pole tvořili domácí hráči, dále zde hráli 4 hráči z týmu Podřípská NHL Roudnice n.L., kvalitu turnaji dodával hráč prvoligového týmu WIP Reklama Dobrá Voda Zdeněk Bednář,dále legenda Bohumínského šprtce Nataša Kalendová, předseda týmu BHK Orel Boskovice Roman Kovář a na konec náš Míša Šálek.

Turnaj se hrál na 4 kola švýcarským systémem. Kolo před koncem měla tabulka překvapivého lídra a tím byl Míša Šálek, který by v případě výhry v posledním kole vyhrál celý turnaj, Míša bohužel prohrál, ale i tak zahrál skvěle 🙂 Míša skončil na nepopulárním 4.místě, ale jako cenu utěchy mohl brát cenu pro nejlepšího mladšího žáka turnaje.

Turnaj vyhrál Karel Kraček (Lišáci Most), o půl pomocného bodu skončil na druhém místě Zdeněk Bednář (WIP Reklama Dobrá Voda) a třetí místo obsadil Roman Kovář (BHK Orel Boskovice) o 2 pomocné pomocné body před naším Míšou Šálkem.
Gratulujeme medailistům 🙂