ČP Boskovice 1.10.

1.turnaj podzimu hostila Orlovna v Boskovicích dne 1.10. 2017. Turnaje se zúčastnilo 23 hráčů z různých týmů České republiky (BHC Dragons Modřice, BHK Orel Boskovice, BHL Žďár nad Sázavou, Gunners Břeclav, SHL Brno, Šprtmejkři Ostrava). Turnaj do kvantity patřil ke slabším, ale do kvality k nejlepším ,které se tento rok pořádali.

My jsme na tento turnaj vyslali méně početnou posádku,než je u nás zvykem. Jeli jsme v 5 hráčích. Mladičký Míša Šálek, veterán Jan Kocáb, navrátilec Andrej Fiala, nevyzpytatelný Erik Stohanzl a Matěj Krmíček,jeden z největších talentů břeclavského šprtce.
Snad po čtyřech letech nevyrazila na turnaj naše neodlučitelná dvojka Kaňa – Loučka. První jmenovaný se nezúčastnil kvůli fotbalovém zápasu, který musel absolvovat a druhý se nezúčastnil z osobních důvodů. Teď už k turnaji.

Po vydařeném turnaji v Praze jsme dávali velkou šanci na dobré umístění Janu Kocábovi, ten bohužel nenavázal na skvělou formu z kvartálu, a tak pro něj turnaj nedopadl příliš dobře.

Nejmladší účastník turnaje Míša Šálek bojoval statečně proti starším a o mnoho zkušenějším protihráčům. Bohužel nebodoval 🙁 ,ale když vydrží,tak to přijde.

Po delší době se turnaje jednotlivců zúčastnil i Andrej Fiala. Neměl co ztratit. Skončil těsně za polovinou ,Andrej rozhodně nezklamal. Když už bude trénovat bez pauz ,tak se může po malých krůčkách dostávat do republikové smetánky.

Kdyby se vás někdo zeptal na věc , která je stále stejná a nemění se ,co byste odpověděli ?

Ano,správně. Je to skvostná forma Erika Stohanzla 😛
V posledním kole turnaje bojoval s Vojtou Ludvíkem o druhé místo. Erik dokonce vedl 4:3,ale bohužel zkušenosti rozhodly. Erik tento zápas prohrál,ale i tak 6.místo je velice nádherné 🙂

Poslední osoba, kterou jsme ještě nezmínili je Matěj Krmíček. Mates se kvůli nemoci nemohl zúčastnit kvartálu v Praze,takže neměl ani výhodu rozehranosti oproti ostatním. Matěj byl druhý před posledním kolem a v posledním hrál o první místo s parním válcem Kubou Davidem . Mates bojoval, z rozhodnutého zápasu dokázal udělat ještě drama,ale bohužel chybělo i trochu štěstí,a tak se musel poklonit neuvěřitelnému Kubovi. I přesto skončil na báječném 4. místě a rozhodně nás hodně překvapil svým výkonem. 🙂

1.Jakub David (BHK Orel Boskovice)
2. Vojtěch David (Žďár nad Sázavou)
3. Petra Zajíčková (BHK Orel Boskovice) (zároveň nejlepší žena)
4.Matěj Krmíček (Gunners Břeclav)

6.Erik Stohanzl (Gunners Břeclav)

nejlepší mladší žák: Michal Šálek (GUNNERS Břeclav)
nejlepší starší žák : Matěj Krmíček (GUNNERS Břeclav)
Gratulace všem 🙂

Zdroj fotky: BHK Orel Boskovice