Air hokej ,,B“ 18.4. Břeclav

Ve středu 18.4. jsme pořádali 2 moravský turnaj air hokejové sezóny. Turnaj spadal do kategorie ,,B“ ČP . Turnaje se zúčastnilo bohužel jen 8 hráčů, alespoň si všichni dostatečně zahráli, hrálo se systémem každý s každým. Turnaj jsme pořádali v rámci přípravy Simona Kani a Ladislava Šustáčka na ME, později se ukázalo, že i Matouše Loučky, který byl donominován do air hokejové reprezentace.Hlavním favoritem byl Ladislav Šustáček, oponovat se mu měli snažit Kaňa s Loučkou.

Překvapení nastalo již na začátku turnaje, když favorizovaný Šustáček senzačně podlehl Martinkovi a zkomplikoval si tak cestu za vítězstvím na turnaji.Šustáček pak zabojoval, jednoznačně si poradil s Loučkou, který ale překvapivě ubojoval vítězství nad svým dobrým kamarádem Kaňou, Loučka vyhrál 4:2. Před posledním kolem měli všichni 3 favorité po jedné prohře. Nejprve byl na řadě zápas Loučky s nevyzpytatelným Doležalem. Loučka vstřelil vítězný gól 10 sekund před konce a teď jen musel čekat, jak dopadne zápas 2 favoritů turnaje, Šustáčka s Kaňou. Kaňa si celkem jednoznačně vybojoval vedení 6:2, jenže Šustáček ukázal své zkušenosti, když dokázal vyrovnat na 6:6, stejně jako v předchozím zápase padl vítězný gól 10 sekund před koncem, šťastlivcem se stal Simon Kaňa. Z celkového vítězství se ale radoval Matouš díky lepšímu výsledku ze vzájemného zápasu , 2. skončil Simon Kaňa,až na 3.místě skončil Ladislav Šustáček.

  1. Matouš Loučka 12 bodů
  2. Simon Kaňa 12 bodů
  3. Ladislav Šustáček 10 bodů
  4. Jan Doležal 8 bodů
  5. Roman Martinka 8 bodů
  6. Jan Kocáb 4 body
  7. Michal Šálek 2 body
  8. Čeněk Dědič 0 bodů

 

Příspěvek byl publikován v rubrice AIR HOCKEY se štítky a jeho autorem je Simon Kaňa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.