Konec 1.části Interní ligy

K poslednímu lednovému dnu byla ukončena 1. část interní ligy, pro mnoho hráčů nejnudnější část, ve které šlo pouze o nasazení do dalších bojů. 4 nejlepší z obou skupin postoupili do skupiny, která bude hrát o vítězství v základní části. Zbylí hráči se poperou o 2 postupová místa do baráže o play off. (pozn. 7.hráč ze základní části se utká s druhým nejlepším z kvalifikace o baráž. 8.hráč ze základní části se utká s nejlepším hráčem z kvalifikace o baráž)

Do základní části postoupili dle očekávání: Simon Kaňa,Matouš Loučka, Jan Kocáb,Erik Stohanzl, Matěj Krmíček, Jan Doležal, kteří jsou favority pro přímý postup do čtvrtfinále play off. Potrápit se je budou snažit nevyzpytatelní Roman Martinka a Michal Šálek.

V kvalifikaci budou bojovat o svou první účast v play off Antonín Košťál, Ondra Čapka,Richard Pantůček a Martin Drgonec.

Vyhraje Simon Kaňa popáté v řadě základní část naší interní ligy? Kteří 2 hráči se dostanou poprvé v jejich kariérách do play off? (Martinka,Šálek,Čapka,Košťál,Drgonec nebo Pantůček) Vypadne někdo z favoritů ještě před play off? Potvrdí Roberto Carlos z týmu Brazílie roli favorita na nejlepšího střelce ligy? Udrží Matúš Kozáčik ze Slovenska opět nejvíc čístých kont? Máme se na co těšit.

Tabulka 1.části

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Simon Kaňa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.